Opis forum
Użytkownik
Gabryśki któraś z Was mogłaby przesłać mi notatki z kosmetologii z dnia 05.12 i 19.12 ? I co robiłyście na zajęciach i jak z zaliczeniem kosmetologii i wgl ? Bd bardzo wdzięczna za odp pozdrawiam ;*
mój adres e-mail to : anka6612@wp.pl
Nowy użytkownik
Ja tez jestem ciekawa zajec 18 i 19 grudnia ; ) niech ktos opowie co i jak, bo ja na pogrzeb musialam wyjechac a Klaudia ma zapalenie pluc i nic nie wiemy. ; )
Gość
Hej. Co do zajęć 18 to był egzamin z anatomii, i z higieny zaliczenie (kto wczesniej nie zaliczał), i test z fizykoterapii był. Z chemii kosmetycznej babeczka podała nam pytania na egzamin (ma być ustny i pisemny). 19 zaliczenie masażu było z pracowni kosmetycznej i zaliczenie tego spr ze skóry kto wcześniej nie pisał, i to chyba wszystko. Z pracowni kosmetycznej to były nasze ostatnie zajęcia w tym sem.
Nowy użytkownik
A mogła by któraś podac te pytania z chemii ? ; ) byłabym wdzięczna ; )
A mówili co z tymi osobami co ich nie było ? <czyt. ja i Klaudia> ; ) jak zaliczenia ? I co wgl z planem ? 16.01 sa zajecia ?
Ostatnio edytowany przez natnie2884 (2011-01-11 21:09:21)
Nie ma konkretnych pytań z chemii, babka leciała zagadnieniami z podyktowanych notatek, mówiła na co zwrócić uwagę, tylko że w tej uwadze było wszystko, więc wszystkiego trzeba się nauczyć. Nic nie mówiła na temat osób, których nie było. Na początku będzie pisemny, a później ustny, aby sprawdzić czy pisałyśmy same;-) Planu na razie nie ma, być może zostanie rozdany w tę sobotę. 16.01. zajęć nie ma, prawdopodobnie rozpoczną się w lutym.
Nowy użytkownik
Ok dziekujeee bardzo ! a jeszcze mam probe jedna BARDZO PILNIE potrzebuje notatki z chemii z 18.12 blagam pomozcie ; )
Nowy użytkownik
Dziekuje bardzo ;****
Gość
Hej.Mogłaby któraś z dziewczyn wysłać notatki dotyczące masażu grzbietu z ostatnich zajęć z fizykoterapii?